La Fundació per la Pau fa pública avui la renovació del seu portal de blocs Planeta Pau . Amb aquest espai virtual, ubicat a la seva plana web, l’entitat vol afavorir el debat i l’intercanvi d’idees i d’informació sobre temes relacionats amb la cultura de pau, l’anàlisi de conflictes, l’educació per la pau, el desarmament i la noviolència.
El portal vol esdevenir una eina eficaç i actualitzada per a les persones que volen estar al corrent dels debats, accions i reflexions més actuals en temes de pau. Així, recull les darreres anotacions dels blocs de persones, col·lectius i entitats que treballen diàriament i des de fa anys per la pau, tant a Catalunya i a l’Estat Espanyol com en altres països. Hi ha blocs en català, castellà i anglès.
Novetats
Renovació tècnica. El portal s’ha construït amb la plataforma WordPress que el fa més ràpid i accessible. A més ofereix la possibilitat de fer cerques tant generals com temàtiques.
Nou disseny. Per tal de fer-lo més usable s’ha buscat un disseny més endreçat, net i clar que facilitat i fa més amable la seva lectura.
Més blocaires. El primer Planeta Pau enllaçava catorze blocs de persones i entitats de pau. Actualment es pot accedir a vint-i-tres blocs.
Els blocaires que es poden llegir en aquests moments al Planeta Pau són: Nazarín Amiriam, Jordi Armadans, Alfons Banda, Gershon Baskin, Jordi Calvo, Disarmament Insight, El Garbell, Xavier Garí, Kate Hudson, Eduard Ibáñez, ICIP, Carmen Magallón, Federico Mayor Zaragoza, Paco Muñoz, Moviment per la Pau, Ones de Pau, Paul Ríos, Proceso de paz, Resistance Studies, Gervasio Sánchez, Carme Suñé, Josep Maria Yago i Toni Viader.
La renovació del Planeta Pau ha estat possible gràcies al suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i els Drets Humans de la Generalitat de Catalunya.
Trobareu el Planeta Pau a la web de la Fundació per la Pau: www.fundacioperlapau.org/blocs/